Inloggen Wachtwoord vergeten? Registreren ENG
Home Latest events Mijn account Informatie

Vacatures


Stagiaires gezocht

Wij zijn op zoek naar studenten van de fotovakschool die bij ons een stage willen lopen voor het maken van een eindopdracht.
Ook leerlingen met een opleiding Marketing & Communicatie of Grafische Vormgeving zijn van harte welkom om te solliciteren.
Stuur je motivatiebrief en Cv op naar info@proshots.nl t.a.v. de directie.

Ik heb als student van de fotovakschool Apeldoorn stage gelopen bij Pro Shots. Mijn hoofdopdracht was om alle 18 clubs in de Eredivisie in beeld te brengen met een reportage, vervolgens dit om te zetten in een digitaal geprint boek.Tijdens de stage ben ik goed begeleid in mijn werk en toen ik de laatste club had gedaan, was het resultaat heel anders dan bij m’n eerste club. In het boek is dat gelukkig niet te zien. Ik heb geleerd om te gaan met Photoshop, Photomechanic, Topaz Labs en Indesign. Het was leuk, leerzaam en gezellig om met de mensen van Pro Shots te werken”.

Sanne Zeen (Apeldoorn)

Mandje legen

Weet je zeker dat je je mandje wilt legen?

Legen

Je mandje is geleegd

Sluit

Nieuw mandje

Geef hieronder een naam voor het nieuwe mandjebeelden delen

Vul hieronder de gegevens in voor de persoon waarmee u de beelden wilt delen.

Deel

De beelden zijn gedeeeld met het opgegeven e-mailadres. Diegene ontvangt, vrijwel direct, een mail met een link naar de beelden.

Sluit

Verwijder mandje

Weet u zeker dat u dit mandje wilt verwijderen?

Ja Nee

Wijzig naam

Geef hieronder een andere naam voor dit mandje.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor u het beeld gaat gebruiken.


Verzenden

Downloaden ZIP

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je bestand wordt nu klaargezet.


Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.

Sluit

Inloggen

Er is bij ons geen account bekend met deze gegevens. Pas je inloggegevens aan en probeer het opnieuw.
Je hebt een nieuw wachtwoord aangevraagd. Heb je deze mail niet ontvangen? Probeer opnieuw een wachtwoord aan te vragen of neem contact met ons op.
Je account is verlopen
Je account is geblokkeerd omdat er te vaak is geprobeerd om in te loggen met de verkeerde gegevens. Vraag een nieuw wachtwoord aan via 'Wachtwoord vergeten'.

Wachtwoord vergeten

Vul hieronder uw e-mailadres in waarmee u bent ingeschreven bij de beeldbank. U ontvangt een e-mail met een link om uw wachtwoord te herstellen.

Uw wachtwoord is verstuurd naar het opgegeven e-mailadres. In de mail bevindt zich een link om uw wachtwoord te resetten.

Ok